zamknij
Nasz portal stosuje pliki cookies w celach świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie oraz w celach statystycznych i reklamowych. Konfigurację obsługi plików cookies możecie Państwo znaleźć w ustawieniach swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej polityce cookies
home Strona główna» firma » internet » polityka prywatności
plus plus

Polityka prywatności

Bezpieczeństwo i ochrona poufności Państwa danych osobowych jest dla firmy SIMLOGIC istotnym zagadnieniem. Z tego powodu ujawniane przez Państwa podczas korzystania z naszej witryny internetowej dane osobowe są przez nas gromadzone, przetwarzane, udostępniane innym podmiotom i chronione w sposób przewidziany odpowiednimi przepisami prawa. Poniższa polityka ma przedstawić Państwu rodzaj zbieranych danych, sposób ich gromadzenia, cel wykorzystywania oraz udostępniania innym podmiotom.
Dostawcy usług dla SIMLOGIC. muszą zapewnić poufność danych uzyskanych w imieniu firmy SIMLOGIC. i nie wolno im wykorzystywać ich do jakichkolwiek innych celów niż świadczenie usług wykonywanych dla SIMLOGIC.

Zbieranie danych

Witryny internetowe naszej firmy nie służą celowemu zbieraniu jakichkolwiek danych osobowych takich jak: imię i nazwisko, adres pocztowy, adres e- mail, numer telefonu. Tym niemniej korzystanie z niektórych funkcji naszych witryn np. celem wypełnienia formularza rejestracyjnego lub ankiety, wymaga podania swoich danych identyfikacyjnych. Wskazane dane udostępniane są przez Państwa dobrowolnie i są przez nas wykorzystywane zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Oprócz danych osobowych, na zbieranie których muszą Państwo udzielić zgody, istnieją dane nieosobowe udostępniane i gromadzone automatycznie.Firma SIMLOGIC. dołoży wszelkich starań, aby zachować poprawność Państwa danych osobowych. SIMLOGIC. umożliwi Państwu dostęp do Państwa danych oraz możliwość zmiany takich informacji za pośrednictwem Internetu

Sposób wykorzystania danych

Ujawnione przez Państwa dane osobowe wykorzystujemy wyłącznie dla potrzeb prowadzonej działalności. Służą one z reguły odpowiedzi na składane przez Państwa pytania, udostępnienia szczegółowych informacji, realizowania składanych przez Państwa zamówień oraz utrzymania z Państwem kontaktu. Powyższe ogranicza się wyłącznie do sfery biznesowej nie ingerując w życie prywatne naszych klientów.

Ponadto:

* - Możemy przechowywać i przetwarzać Państwa dane osobowe oraz udostępniać je naszym partnerom handlowym;
* - Możemy bezpośrednio lub za pośrednictwem innych podmiotów działających w naszym imieniu wykorzystywać Państwa dane do przekazywania informacji o naszej ofercie, potwierdzania tożsamości w celu ograniczania oszustw, utrzymania jakości i integralności danych oraz ich uaktualniania i oceny;
* - W każdym przypadku to Państwo decydujecie o zakresie wykorzystywania udostępnionych nam danych. Ponadto każdy posiada możliwość dostępu do treści swoich danych, do ich poprawiania oraz wycofania zgody na ich przetwarzanie. Można tego dokonać w każdym czasie poprzez kontakt z nami;
* - Państwa dane nie są przez nas sprzedawane ani też udostępniane innym podmiotom, niż te które są naszymi partnerami i służą w tym zakresie, jedynie dla własnych potrzeb handlowych;
* - Cel, dla którego nasza firma gromadzi Państwa dane osobowe może być naruszony poprzez konieczność ich ujawnienia w sytuacjach przewidzianych prawem lub gdy wymagają tego uprawnione organy państwowe lub sądownicze bądź też dla celów dowodowych w procesie sądowym;

Dane

- Dane telekomunikacyjne i inne dane użytkownika

* Dane telekomunikacyjne jak adres IP będący numerem automatycznie przydzielanym komputerowi przy każdorazowym podłączeniu do Internetu oraz dane użytkownika takie jak np.: informacje o rozpoczęciu, zakończeniu i przebiegu każdej sesji, a także o usługach telekomunikacyjnych wykorzystanych do uzyskania dostępu, które mogą w niektórych przypadkach być powiązane z danymi osobowymi służą do celów administracji systemowej, zabezpieczeń oraz analizy statystycznej. Są one przez nas gromadzone, przetwarzane i wykorzystywanedla potrzeb firmy.

- Dane nieosobowe zbierane automatycznie

* Istnieje możliwość automatycznego zbierania danych nieosobowych takich jak np.: rodzaj wykorzystywanej przeglądarki i systemu operacyjnego, adres domeny strony witryny internetowej, z której przeszli Państwo na naszą witrynę, liczba odwiedzin, średni czas spędzany na stronie, oglądane strony. Zastrzegamy sobie możliwość wykorzystywania powyższych informacji w celu poprawy jakości naszej strony internetowej.

- Pliki Cookies

* Pliki cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez witrynę internetową do przeglądarki użytkownika i przechowywane na dysku twardym. Pliki cookie ułatwiają korzystanie ze strony internetowej przez zarządzanie statusem, aplikacją, preferencjami i innymi informacjami użytkownika oraz zapisywanie ich. Wstępnym ustawieniem większości przeglądarek jest akceptowanie plików cookie, jednak użytkownicy mogą zmienić to ustawienie, aby odrzucać pliki cookie lub otrzymać komunikaty o ich wysłaniu.

Bezpieczeństwo

Komunikacja między naszym serwerem, a Państwa komputerami w czasie zbierania danych osobowych jest zaszyfrowana przy użyciu odpowiednich środków technicznych. Ponadto nasze bazy danych są zabezpieczone przed ich utratą oraz nieuprawnionym do nich wglądem przy użyciu odpowiednich technologii informatycznych. Krąg osób upoważnionych do wglądu w posiadane przez nas dane osobowe został ograniczony do minimum, wykluczając przy tym nieuprawnioną ingerencję ze strony osób trzecich.

Zmiany w naszej polityce prywatności

SIMLOGIC zastrzega sobie prawo do aktualizacji i korygowania w każdej chwili z uwzględnieniem przepisów prawa swojej polityki prywatności. Wszelkie zmiany w tym zakresie będą zamieszczane na tej stronie i zawierać będą datę ich wprowadzenia. Prosimy o okresowe sprawdzanie tej strony na wypadek zmian.

© Copyright 2007-2010 SIMLOGIC. Wszelkie prawa zastrzeżone. Zabrania się kopiowania, powielania, wykorzystania materiałów i treści na stronie bez zgody SIMLOGIC.
<<

CENTRUM SIMLOGIC.

CENTRUM SZKOLENIOWE SIMLOGIC.

KONFERENCJA KINTE

CODESYS 3S PARTNER

PICC

AUTOMATYKA I PRZEMYSŁ

Content | Close X